Kuracie prsia po taliansky
Potrebujeme:
150 g kuracích pŕs, 1 ČL vegety, 1 ČL mletej červenej papriky, 1 strúčik cesnaku, 1 ČL olivového oleja, 400 g paradajok, rozmarín, 1 dl bieleho suchého vína, 1 PL zeleninového bujónu, 2 PL sladkej smotany
Ako na to:Mäso umyte, osušte a potrite vegetou zmiešanou s mletou paprikou. Olej mierne zohrejte, pridajte pretlačený cesnak, mäso a pri miernej teplote opečte. Paradajky umyte, nakrájajte, rozmixujte, pridajte k mäsu spolu s posekaným rozmarínom, bujónom, zalejte vínom, prikryte a 20 min. duste. Nakoniec zjemnite smotanou.
08.02.2007
Podobné recepty
Kuracie prsia s bylinkami, Kuracie prsia plnené syrom a šunkou, Grilované kuracie prsia, Kuracie prsia Alfrédo, Kuracie prsia s broskyňou, Kuracie prsia s mozarellou, Kuracie prsia v banánovom liste s kari ryžou na šalotke, Kuracie prsia s broskyňami, Šťavnaté vyprážané kuracie rezne v kyslej smotane, Kuracie prsia podľa Zuzany