Indické ragú v ryžovom venci
300 g vareného alebo pečeného mäsa, ¼ l vývaru (z 1 kocky slepačieho bujónu), 2 zarovnané PL hladkej múky, 2 vajcia, 1 zarovnaná PL karí korenia, ¼ kg ryže, 1 cibuľa, sterilizovaná mrkva a hrášok, 50 g masla, petržlenová vňať
Ako na to:Na drobno pokrájanú cibuľu opražte na masle do ružova. Zalejte vývarom. Múku s karí korením a trochou vody rozmiešajte na kašičku. Vmiešajte ju do cibuľového vývaru a chvíľu povarte. Mäso pokrájajte na menšie kocky a vložte do omáčky. Pridajte pokrájané na tvrdo uvarené vajcia a sterilizovanú mrkvu a hrášok. Udusenú alebo uvarenú ryžu upravte na mise do venca. Do prostriedku venca vložte hotové ragú. Ozdobte zeleným petržlenom.