Teľacie ražniči s párkami
½ kg teľacieho mäsa zo stehna, 2 páry diétnych párkov, hlavičky šampiňónov z konzervy, 200 g malých paradajok, 40 g masla, mleté čierne korenie, soľ, alobal (alobalová miska)
Ako na to:Mäso umyte v celku, osušte obrúskom, odblaňte a pokrájajte na malé rezne, tie trochu naklepte, osoľte, okoreňte, pokvapkajte olejom a nechajte na chladnom mieste odležať.
Ošúpané párky pokrájajte na kúsky dlhé 2 cm a spolu s mäsom a hlavičkami šampiňónov napichujte na ražníky. Všetko ešte pokvapkajte olejom, poukladajte na dobre rozohriaty grilovací rošt na ktorom je alobal (alobalová miska) a grilujte z každej strany asi 5 min.
Hotové upravte na misu a polejte odkvapkanou šťavou. Podávajte s ryžou a obložené malými paradajkami, ktoré ste opiekli na masle.
TIP: Na jeden ražník dajte asi 4 hlavičky šampiňónov.