Bravčové mäso na diabolský spôsob
½ kg chudého bravčového mäsa, 2 vajcia, mleté čierne korenie, 5 strúčikov cesnaku, olej, 5 chilli papričiek, 2 póry, 1 cibuľu, 100 ml vývaru z 1 kocky Masox-u
Ako na to:Mäso nakrájajte na tenké pásiky, asi 3 cm dlhé. V miske rozšľahajte vajcia, osoľte, viac okoreňte a pridajte pretlačený cesnak. Potom do misky vložte mäso a spoločne premiešajte. Nadrobno nakrájanú cibuľu speňte na oleji a pridajte pripravené mäso. Prudko opečte, podlejte vývarom a duste domäkka.
Keď je mäso mäkké, pridajte nadrobno nakrájané chilli papričky a na krúžky nakrájaný pór. Podľa chuti môžete pridať mleté korenie, aby mäso bolo dosť štipľavé. Podávajte s dusenou ryžou.