Pečené žabie stehienka
Potrebujeme:
žabie stehienka, maslo, citrónová šťava, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Očistené a umyté žabie stehienka osoľte, okoreňte a obaľte v múke. V panvici na masle ich opečte z oboch strán. Vyložte a poukladajte na tanieriky. Maslo v panvici pokvapkajte citrónovou šťavou, pridajte posekanú petržlenovú vňať, zamiešajte a prelejte stehienka na tanieroch. Ihneď podávajte s bielym chlebom.
07.04.2006
Podobné recepty
Stehienka na rozmaríne a talianska ryža, Kuracie stehienka so semiačkami, Kuracie stehienka na mede s jablkami, Kuracie stehienka s broskyňou, Kuracie stehná plnené krabými tyčinkami, Kurča po grécky, Chrumkavé pečené kuracie stehienka, Kuracie stehienka po poľovnícky, Nátierka z treščej pečene, Kuracie stehienka so smotanou