Bábovka so študentskou pečaťou
400 g polohrubej múky, 1 vrecúško do pečiva, 2 sáčky cukríkov študentská pečať, 250 g Hery, 200 g cukru, 1 vanilkový cukor, 4 žĺtka - 4 bielka, asi 100 ml mlieka
Ako na to:Múku s práškom do pečiva preosejte. Tuk vymiešajte s väčšou polovicou cukru zmiešaného s vanilkovým cukrom a postupne pridávajte žĺtka. Ďalej pridávajte postupne mlieko, múku a vmiešajte 2 sáčky bonbónikov (väčšie kúsky prekrojíme nožom).
Z bielkov a zvyšného cukru ušľahajte tuhý sneh a vmiešajte do cesta. Pečte pri 180 °C, kým sa nelepí na špajdli. Celú bábovku (vychladnutú) polejte mliečnou čokoládou (200 g) rozpustenou s tukom Omega (40 g). Dobre potrite aj strany. Na hodinku dajte do chladničky.