Pečeňové halušky (do polievky)
Potrebujeme:
60 g hovädzej pečene (bravčovej), 1 vajce, ½ cibule, 1 strúčik cesnaku, majoránka, mleté čierne korenie, strúhanka
Ako na to:Umytú a pokrájanú pečeň, cibuľu a cesnak pomeľte, (alebo s vajcom zmixujte) okoreňte a primiešajte toľko strúhanky, aby ste urobili polotuhé cesto. Cesto preložte na drevenú navlhčenú lopatku alebo aj na plytký tanier a nožom pomaly hádžte do vriacej polievky stredne veľké halušky. Krátko povarte, aby nestvrdli.
22.06.2006
Podobné recepty
Krupicové maslové halušky (do polievky), Maslové halušky (do polievky), Sójové halušky (do polievky), Pečeňové knedlíčky do polievky, Pečeňové knedle (do polievky), Rýchle a dobré halušky do polievky, Zeleninová poliev, Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami, Halušky do polievky, Halušky z vajca a krupice (do polievky)