Mexické soté
Potrebujeme:
400 g morčacích pŕs, 2 PL oleja, 1 ČL soli, 1 stredne veľký pór, trochu korenia – mexická zmes, 100 g sterilizovanej červenej fazule, 100 g sterilizovanej kukurice, 100 g sterilizovaného hrášku, 50 g kečupu
Ako na to:Morčacie prsia pokrájajte na rezance a opečte na rozpálenom oleji. Pridajte na rezance pokrájaný pór a spolu opečte. Potom pridajte fazuľu, hrášok, kukuricu a nakoniec kečup. Všetko dobre poduste a podávajte. Ako prílohu podávajte ryžu alebo zemiaky.
17.03.2007
Podobné recepty
Mexické soté z goody foody rezancov, Kopaničiarske králičie soté, Soté z diviaka, Kuracie soté na arašidovom masle, Kuracie soté so syrom s modrou plesňou, Kuracie soté so syrom s modrou plesňou, Zeleninové soté z kuracieho mäsa so zemiakovými pusinkami a pórom, Gurmánske soté, Mexické tortilly s kuracími prsiami, Kuracie soté