Pohánková polievka s údeným mäsom
Potrebujeme:
200 g pohánky, 50 g jačmenných krúpov, olej, 1 cibuľa, 1 červená paprika, 150 g vareného údeného mäsa, 1, 8 l mäsového vývaru, vegeta, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Jačmenné krúpy, nadrobno nakrájanú cibuľu a pohánku opražte v hrnci na oleji a zalejte vývarom, uvarte. Údené mäso nakrájajte na pásiky hrubé 1 cm a spolu s nakrájanou paprikou pridajte do polievky a ešte chvíľu povarte. Polievku podľa chuti osoľte a okoreňte mletým čiernym korením a vegetou.
11.04.2007
Podobné recepty
Pohánková polievka s údeným mäsom, Pohánková polievka s údeným mäsom, Fazuľová nátierka s údeným mäsom, Šošovicová polievka s údeným mäsom, Kapustové palacinky s údeným mäsom, Fazuľová polievka s údeným mäsom a krúpami, Závin s údeným mäsom, Východniarska polievka, Syrová polievka, Údená hrachovo-mrkvová polievka