Pizza Štyri ročné obdobia
100 g varenej šunky, 100 g suchej salámy, 100 g mäsa z mušlí, 100 g kreviet, 200 g syra, 100 g strúhaného parmezánu, menšia konzerva šampiňónov, 8 paradajok, 1/2 červenej a 1/2 zelenej papriky, 4 PL paradajkového pretlaku, krehké cesto, 1 PL nasekaného oregana, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Cesto vyvaľkajte a rozdeľte do 4 foriem na pizzu. Rovnomerne ho potrite paradajkovým pretlakom, posypte oreganom a parmezánom. Paradajky olúpte, nakrájajte na plátky a uložte na cesto. Na ne položte krevety, mušle, salámu a šunku nakrájanú na rezance. Pridajte šampiňóny a očistené papriky, ktoré nakrájajte na prúžky. Osoľte a okoreňte. Navrch rozložte na plátky nakrájaný syr. Dajte do rúry predhriatej na 200 °C a pečte 15 - 20 minút. Vyberte a ihneď podávajte.