Fazuľa s bielou kôprovou omáčkou
Potrebujeme:
250 g tenkých fazuľových strukov, 250 g hrubších fazuľových strukov, 250 g vylúpanej fazule, múka, čerstvý kôpor (sušený)
Ako na to:Tenké aj hrubšie fazuľové struky očistite od fúzov, pokrájajte a v horúcej slanej vode varte 20 min. Vtedy pridajte vylúpanej fazule a dovtedy varte, kým nezmäkne. Preceďte. V masle upražte trochu múky, podejte šťavou z fazule a pripravte bielu omáčku. Ochuťte kôprom, citrónovou šťavou, štipkou cukru, potom k nej primiešajte fazuľu.
17.05.2006
Podobné recepty
Bochníčky z enciánu, Marinovaný losos s koprovou omáčkou a uhorkovým vystlaním, Hrniec pre kulturistov, Filé s kôprovou omáčkou, Fazuľa s ryžou na kubánsky spôsob, Minestrone s bielou fazuľou, Kokosová zmrzlina s bielou čokoládou a mandľami, Fazuľa na husto, Nakladaný syr s bielou plesňou, Syrová polievka