Talianske zemiaky
Potrebujeme:
700g zemiakov, 2 menšie cibule, 250g cestovín, 1-2 lyžice kečupu, 1 čajová lyžička mletej papriky, 5 strúžikov cesnaku, morská soľ, 4 polievkové lyžice olivového oleja
Ako na to:Očistené surové zemiaky nakrájame na kocky. Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku a zemiaky krátko osmažíme. Cestoviny uvarené v osolenej vode pridáme k zemiakom, osolíme a podusíme. Do hotových zemiakov pridáme kečup a nastrúhaný cesnak. Podávame s čalamádou a olivami.
07.11.2007
Podobné recepty
Talianske cestoviny s morskými plodmi na spôsob hostiteľa na zelenine, Zemiaky na chorvátsky spôsob - príloha k mäsovým jedlám, Zemiaky s kapustou, Zapekané zemiaky s Morca dellou, Kurča na zázvore, Zapekané zemiaky s jogurtom, Dijonské zemiaky, Pečené (grilované) tymiánové zemiaky, Pečené zemiaky, Švajčiarske zemiaky