Želatínová ovocná (tvarohová) torta

Potrebujeme:

150 g masla, 150 g polohrubej múky, 150 g práškového cukru, 3 vajcia, pol balíčka prášku do pečiva, želatína, ovocie
Plnka: 250 g mäkkého tvarohu, 70 g práškového cukru, pol balíčka vaniliíového cukru, 2 lyžice smotany

Ako na to:

Maslo vymiešame s práškovým cukrom do peny. Pridáme vajcia a polohrubú múku s práškom do pečiva. Pripravené cesto dáme do formy a upečieme. Necháme vychladnúť vo forme, potom potrieme tvarohovým krémom, ktorý je pripravený z – tvarohu, práškového cukru, vanilínového cukru a smotany. Na vrch poukladáme ovocie a zalejeme želatínou. Necháme stuhnúť na chladnom mieste.

08.11.2007

Podobné recepty