Rezy z piškóty
15 dkg cukru múčka, 4 vajcia - zvlášť žĺtka a bielka, 3/4 hrnčeka oleja, necelý hrnček vlažnej vody, 20 dkg hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 2 lyžice kakaa
Krém: 2 pudingy, mlieko, cukor, pol masla + pol Hery, vlašské orechy (mleté), 2 šľahačky + 2 stužovače, čokoláda
Cesto: Zmiešame cukor múčka, vajcia - žĺtka, olej, vlažnú vodu, hladkú múku, prášok do pečiva a kakao. Nakoniec pridáme ušľahané bielka a upečieme (25 minút), spoznáme to pichnutím do piškóty.
Krém si pripravíme: Uvaríme 2 pudingy v 1 / 2 mlieka s trochou cukru. Uvaríme a necháme vychladnúť. Po vychladnutí všľaháme do pudingu pol masla a pol hery a vlašské orechy (pomleté).
Medzitým si ušľaháme 2 šľahačky + 2 ztužovače. Na upečenú vychladnutú piškótu dáme krém, potom ušľahanú šľahačku a na to nastrúhame akúkoľvek čokoládu.