Liene v alobale s hubami

Potrebujeme:

4 až 6 lieňov, slanina, cibuľa, zelená petržlenová vňať, huby, olej, rasca, mleté čierne korenie, soľ

Ako na to:

Na alobal položíme slaninu, pokrájanú na malé kocky, nadrobno pokrájanú cibuľu, posekanú zelenú petržlenovú vňať, udusené huby, pokrájané na plátky, trochu osolíme, posypeme mletým čiernym korením a mletou rascou. Poukladáme osolené liene, na ktoré dáme tenké plátky slaniny a pevne zabalíme do alobalu, aby šťava nevytekala. Položíme na dobre rozohriaty rošt a grilujeme asi 3 minúty. Hotové aj s alobalom dáme na misu, krížom prestrihneme a rožky vyhneme, aby nám šťava nevytiekla.
Podávame s pečenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

25.11.2007

Podobné recepty