Kapor vyprážaný v syrovom cestíčku
Potrebujeme:
800 g kapra, mleté čierne korenie, 1 vajce, 1 dl mlieka, 75 g hrubej múky, 75 g syra, 100 g slaniny bez kože, 150 g oleja na vyprážanie
Ako na to:Jednotlivé porcie kapra, zbaveného z kože a čiastočne vykosteného, osolíme a okoreníme. Z vajca, mlieka, preosiatej hrubej múky, strúhaného syra, štipky soli a mletého čierneho korenia pripravíme cesto, do ktorého zamiešame slaninu, nakrájanú na veľmi drobné kocky. Do pripraveného cesta namáčame porcie kapra a pomaly na rozohriatom oleji vyprážame do zlatista.
29.11.2007
Podobné recepty
Teľací rezeň v syrovom cestíčku, Teľacia panenka v syrovom cestíčku, Vyprážaná brokolica v syrovom cestíčku, Kapor vyprážaný v šampiónovom cestíčku, Vyprážany ananas v cestíčku s medom, Vyprážaný encián, Bravčové rezne v syrovom obale, Vyprážaný syr so šunkou, Bravčové rezne v syrovom obale, Kuracie kúsky v syrovom cestíčku