Zapekané plnené rožky
obyčajné rožky najlepšie z predošlého dňa (cca 8 ks), 1 veľká konzerva "lančmítu" (Luncheon Meat), horčica, kečup, Worcester, čierne korenie, soľ, vajce na potretie, strúhaný syr na posypanie
Ako na to:Pripravíme si cca. 8 rožkov, najlepšie z predošlého dňa, 1 veľkú konzervu "lančmítu", horčicu, kečup, Worcester, chilli omáčku, čierne korenie, soľ, vajce na potretie a strúhaný syr na posypanie. Konce rožkov odrežeme, pomocou varešky vytlačíme vnútro. Lančmít spolu s vydlabaným vnútrom rožkov môžeme pomlieť, úplne však stačí poriadne to všetko spolu roztlačiť vidličkou. Ochutíme kečupom, chilli omáčkou, okoreníme čiernym mletým korením, soliť netreba, všetko podľa chuti. Pridáme cca. 1 lyžicu horčice a trochu Worcestera. Výsledná hmota by mala hustotou pripomínať zmes na fašírky. Pomocou lyžičky zmes natlačíme do rožkov tak, aby v strede neostali prázdne. Naplnené rožky položíme na plech, potrieme vyšľahaným vajíčkom a posypeme syrom. Zapekáme v rúre, kým syr nezozlatne (cca 15 min). Podávame teplé.