Zemiaky a vajcia v horčicovej omáčke
Potrebujeme:
zemiaky, vajíčka, maslo, hl.múka, mlieko, horčica, cukor, čierne korenie, rocolla, žerucha
Ako na to:Uvaríme vajíčka, nové zemiaky v šupke. Pripravíme si základ na omáčku bešamel, tj. hl.múku a maslo. Neskôr pridáme mlieko a miešame pokiaľ nezhustne. Ochutíme horčicou, troškou cukru a čerstvým mletým korením. Touto omáčkou polejeme vajíčka so zemiakmi a ozdobíme napr. rucollou, žeruchou, kôprom.
23.12.2007
Podobné recepty
Barbecue omáčka, Voňavé zemiaky v smotanovej omáčke, Zemiaky v syrovej omáčke, Francúzske zemiaky s hlivou, Francúzske zemiaky s hlivou, Sardinková nátierka v paradajkovej omáčke, Šunkové tortellini v horčicovej omáčke, Bravčové mäso v horčicovej omáčke, Franzúske zemiaky, Zemiaky na chorvátsky spôsob - príloha k mäsovým jedlám