Bravčové rezance s medom
Potrebujeme:
600 g bravčového stehna, 3 PL medu, 3 PL sójovej omáčky, 4 dl smotany, 2 PL pražených mandlí, olej, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Bravčové mäso nakrájame na rezance a sprudka opečieme na oleji. Osolíme, okoreníme a necháme chvíľu dusiť. Potom stíšime plameň a pridáme sójovú omáčku, med a pražené mandle. Pred dokončením podlejeme smotanou a necháme ju zhustnúť. Jedlo ozdobíme zeleninou. Podávame s hranolkami, alebo so zemiakovými kroketami.
23.12.2007
Podobné recepty
Bravčové steaky s medom, Bravčové rezance s medom, Zapečené bravčové rezne s medom, Zapečené bravčové rezne s medom, Bravčové rezance na póre, Polievka s bravčovým mäsom a sklenenými rezancami, Ovocný špíz s medovým dipom, Pikantné rezance s bravčovým mäsom, Rezance na provensálsky spôsob, Bravčové kotlety