Ragú z králika
1 kg králičieho mäsa (8 kúskov), 1 PL masla, 3 PL červeného vína, 1 strúčik cesnaku, 1 zelená paprika, 4 PL paradajkového pretlaku, 3 PL vody, štipka kajenského korenia, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Opekaciu nádobu predhrievajte 4 min. pri výkone 600 W. Rozpustite v nej maslo. Do nádoby vložte mäso a opekajte 3 min. pri výkone 500 W. V polovici opekania premiešajte. Cesnak olúpte, prelisujte a spolu s paradajkovým pretlakom pridajte k mäsu. Pridajte umytú, očistenú a na tenké rezance nakrájanú papriku. Zalejte červeným vínom a vodou. Ragú duste prikryté 25 min. pri výkone 360 W. Mäso vyberte. Omáčku povarte 4 min. pri výkone 500 W, potom ochuťte soľou, čiernym a kajenským korením a nalejte na mäso.