DIA rezy s banánovou plnkou
korpus: 6 vajec, 1,5 čajovej lyžičky DIAFANu (tekuté umelé sladidlo), 6 PL hladkej múky (jemne kopcovité), kakao podľa chuti približne 3-4 PL, štipka soli a štipka prášku do pečiva
Plnka: 200 g masla (klasické), 6 banánov, 17 tabletiek umelého sladidla, citrónová šťava a DIA čokoláda na ozdobu
Najprv si vymastíme plech, ktorý následne posypeme múkou a zapneme trúbu. Vajíčka rozdelíme do dvoch misiek (do väčšej dáme bielka a do menšej žĺtka) Z bielkov, DIAFANu a štipky soli ušľaháme tuhý sneh. Keď je už sneh úplne tuhý, opatrne doň vmiešame žĺtka. Ku snehu so žĺtkom pridáme cez sitko múku zmiešanú s kakaom a štipkou prášku do pečiva. Všetko zľahka zapracujeme. Hotové cesto rozotrieme na vymastený, múkou posypaný plech a pečieme 10 minút pri teplote 150 C. Pokiaľ sa korpus pečie, tak si pripravíme plnku. Najprv si dáme umelé sladidlo do troška citrónovej šťavy, v ktorej sladidlo rozdrvíme. Potom si vymiešame maslo s 5-timi banánmi, so sladidlom s citrónovou šťavou. Plnka bude riedka, ale v chladničke stuhne. Vychladnuté cesto rozkrojíme na 3 časti a spojíme ich plnkou. Tou natrieme aj boky a vrch koláča. Rezy s banánovou plnkou ozdobíme 1 banánom a následne posypeme vrch aj boky koláča DIA strúhanou čokoládou.