Nepečená pudingová torta
Puding: 8 dcl mlieka, 2 Zlaté klasy, 3 vrchovaté lyžice hrubej múky, 1 žĺtok, 4 PL kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor
Krém: 1 Hera, 4-5 PL práškového cukru
piškóty, kompótové ovocie, silná turecká káva, kakaový prášok
Z prísad uvedených do pudingu si uvaríme hustý puding: múka, Zlatý klas, žĺtok, cukor, cukor, mlieko. Kompótové ovocie, podľa chuti, nechajte odtiecť na sitku. Uvarte silnú tureckú kávu horkú. Heru vymiešajte s práškovým cukrom do peny.
Do tortovej formy naukladajte na spodok piškóty a pooblievajte ich kávou - sós nechajte v hrnčeku. Naukladajte ovocie. Vychladnutý puding primiešavajte opatrne do hery vymiešanej s cukrom a zašľahávajte elektrickým šľahačom.
Polovicu krému, ak chcete, zmiešajte s kakaovým práškom. A stavajte tortu podľa poradia, aké chcete, napr: na ovocie puding žltý, puding tmavý, na tmavý puding piškóty, na piškóty káva, na kávu ovocie, na ovocie tmavý puding, na tmavý puding žltý puding a na žltý puding kakaový prášok. V chladničke stuhne za také 2-3 hodinky.