Plnené králičie rezne
4 plátky králičieho masa (po 15 dkg), 1-2 PL nastrúhaného syra, polohrubá múka podľa potreby, mleté čierne korenie, soľ, , Plnka:, 2-3 PL oleja, 1 cibuľa, 1 PL tuku, 1 hrnček nakrájaných húb, 1-2 PL najemno posekanej petržlenovej vňate, 1-2 vajcia, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Mäso rozklepte natenko. Osoľte, okoreňte, potrite plnkou, posypte syrom a preložte napolovicu. Okraje naklepnite tĺčikom na mäso a zopnite špáradlami alebo ihlami na závitky. Poprášte ich múkou a z oboch strán opekajte na rozohriatom oleji 3-4 min. Poukladajte ich na tenká kolečka pokrájanú cibuľu, mierne podlejte vodou a pod pokrievkou duste domäkka.
Plnka: Na tuku opražte nakrájané huby a duste, až sa prebytočná tekutina odparí. osoľte, okoreňte, vmiešajte najemno posekanú petržlenovú vňať, rozšľahané vajce a miešajte kým vajce stuhne.