Zapekané morčacie stehno
Potrebujeme:
2 morčacie stehná, soľ, mleté čierne korenie, rascu, mlieko, olej, cesnak
Ako na to:Morčacie stehná vykostíme, vyberieme z nich šľachy a prešpikujeme kúskami cesnaku. Osolíme, okoreníme a posypeme celou rascou. Dáme do zapekacej misy a pokvapkáme olejom. Podlejeme asi dcl vody a prikryjeme alobalom. Dáme dusiť približne na 35 minút, aby mäso bolo mäkké. Potom mäso vyberieme dáme dole alobal. Potrieme mliekom a dáme zapiecť.
27.09.2008
Podobné recepty
Plnené morčacie stehno, Morčací šalát s dijónskou horčicou, Morčacie stehno so šalotkami, Pečené morčacie stehno v zeleninovej omáčke, Pečené morčacie stehno v zeleninovej omáčke, Voňavá morka, Morčasie stehno so zemiakovými knedľami, Bravčové stehno v šampiňónovo-rajčinovej omáčke, Morčacie mäso v alobale so zeleninou, Srnčie alebo muflonie stehno na staročeský spôsob