Oblátková roláda
4 tortové oblátky, 3 vajcia, tuk Cera, 20-25 dkg práškového cukru, 3 lyžice kakaa, 100 g sušených marhúľ, 100 g sušeného ananásu, 100 g hrozienok, 50 g kandizovanej pomarančovej kôry, 100 g orechov, 3-4 želé tyčinky rôznych príchutí
Ako na to:Roztopíme Ceru. Vysypeme do nej práškový cukor a zamiešame, aby vznikol hladký krém. Dôkladne zašľaháme 3 vajcia a pridáme 3 lyžice kakaa.
Do zmesi vsypeme oblátky a premiešame. Pridáme na drobno pokrájané ovocie, želé tyčinky a nasekané alebo pomleté oriešky. Všetko premiešame.
Na alobal nasypeme strúhaný kokos (môže byť aj farebný), príp. orechy, naložíme na to toľko zmesi, akú veľkú roládu chceme robiť. Vrch opäť posypeme kokosom a zavinieme natesno do alobalu. Vznikne rolka, ktorú vložíme do chladničky a necháme tuhnúť.