Bravčové kotlety na horčici
Potrebujeme:
4 bravčové kotlety, lyžica oleja, 20 g masla, 50 g cibule, 2 lyžice horčice, 2 kyslé uhorky, 1/4 bujónu, drvená rasca, soľ
Ako na to:Kotlety zľahka naklepeme, osolíme a posypeme rascou. Do panvice dáme olej, pridáme maslo, rozpálime a z oboch strán opečieme kotlety. Vyložíme ich na tanier.
Vo výpeku orestujeme cibuľu, pridáme horčicu a na kolieska pokrájané uhorky. Potom prilejeme toľko vody, aby vznikla stredne hustá omáčka, ktorú dochutíme bujónom.
Nakoniec do omáčky vložíme kotlety a dobre prehrejeme. Podávame s opekanými zemiakmi na cibuľke a so zeleninou.
02.09.2008
Podobné recepty
Krehké bravčové kotlety, Bravčové kotlety po Normandsky, Bravčové s jablkami na horčici, Bravčové kotlety po kováčsky, Bravčové kotlety dusené so zeleninou a zemiakmi, Bravčové kotlety na pomarančoch, Bravčové kotlety, Grilované bravčové kotlety na pomarančoch, Bravčové kotlety, Bylinkové bravčové kotlety