Slané kolieska s klobásou
Potrebujeme:
350 g hladkej múky, 1 Heru, 1 kyslú smotanu, soľ, kmín, rozšľahané vajce na potretie, klobásku
Ako na to:Na veľkú dosku dajte múku, pridajte maslo, kyslú smotanu, osoľte podľa chuti a pridajte prášok do pečiva. Vymieste hladké cesto a dajte ho na pár hodín do chladničky.
Zatiaľ nakrájajte na tenké kolieska kalbás (klobásku). Kolieska naukladajte na vymastený plech, potrite žĺtkom a klobásu ukladajte na kolieska. Upečte do zlatista a nechajte vychladnúť.
28.09.2008
Podobné recepty
Slané sušienky so syrom a olivami, Slané kolieska s makom, Myjavská kapustica so slivkami, Šošovicová polievka s klobásou, Slané sušienky s rokfortovým krémom, Fazuľová polievka s klobásou, Bulharská fazuľa s opečenou klobásou, Bulharská fazuľa s opečenou klobásou, Ryža s klobásou, Slané šunkovo-syrové hniezda