Bravčové marinované stehno
Potrebujeme:
0,5 kg bravčového stehna, dve vajcia, soľ, korenie, majorán, červenú papriku, vegetu, olej, kečup, horčicu, 1 strúčik cesnaku, maizenu
Ako na to:Pol lyžice horčice, pol lyžice kečupu, pol lyžice oleja, pol lyžičky soli, takisto vegety, majoránu a červenej papriky, trochu korenia, jeden strúčik roztlačeného cesnaku, lyžicu maizeny a dve celé vajcia zmiešame.
Mäso naklepeme, ale nesolíme. Potom ho dáme do marínady až do druhého dňa. Na druhý deň opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán.
Podávame so zemiakmi, hranolkami, zeleninou, prip. omáčkou.
02.10.2008
Podobné recepty
Bravčové stehno v šampiňónovo-rajčinovej omáčke, Bravčové mäso s dvanástkou, Bravčové mäso po uhorsky, Bravčové mäso s hráškom v syrovej omáčke, Bravčové stehno v jemnej omáčke, Bravčové stehno v jemnej omáčke, Srnčie alebo muflonie stehno na staročeský spôsob, Bravčové rezance na póre, Bravčové stehno na zelenine, Bravčové stehno na zelenine