Hrbaté kuracie rezne
1 balíček kuracích pŕs (asi 700g), soľ, korenie, olej
Plnka: 250 g šampiňónov alebo hlivy ustricovej, 1 cibuľa, 2 vajcia, 2 rožky zo včera, soľ, korenie, mletú červenú papriku, drvenú rascu, vegetu, majoránku, 150 g eidamu
Kuracie prsia naporcujeme na rezne, môžeme trochu naklepať, osolíme, okoreníme a na oleji z každej strany opečieme. Poukladáme do pekáča.
Huby umyjeme a nakrájame alebo nasekáme nadrobno. Cibuľu tiež pokrájame/nasekáme, speníme na oleji, pridáme huby a dusíme, kým sa nevydusí voda aspoň z väčšej časti.
Rožky nakrájame, zalejeme mliekom, vyžmýkame a pridáme k hubám, ktoré sme preložili do misy. Pridáme vajíčka a koreniny (asi pol lyžičky z každého),dobre premiešame a navrstvíme na rezne, na to poukladáme plátky alebo postrúhame syr, podlejeme trochou vody a pečieme asi na 190 - cca 20 min.