Kuracie rizoto z jednej panvice
ryža, kuracie mäso nakrájané na kocky, soľ, olej, cibuľka, mrazená zelenina, horúca voda
Ako na to:Na oleji osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľku, pridáme mrazenú zeleninu a po chvíli aj mäso. Spolu osmažíme, podusíme pod pokrievkou. Keď je mäso polomäkké (cca po 15 min), pridáme ryžu, ktorú sme predtým prepláchli vo vode. Osolíme. Namiesto soli možno vložiť zeleninový bujón. Zalejeme horúcou vodou tak, aby prevyšovala ryžu o 1 cm. Zakryjeme pokrievkou a necháme dusiť, kým nie je ryža hotová (voda vsiakne, a časť sa vyparí. Prípadne možno ešte doliať, ak ešte ryža nie je hotová alebo naopak nechať rýchlo vypariť odkrytím pokrievky.). Podávame s postrúhaným syrom a kečupom.