Kuracie prsia so šunkou, broskyňou a syrom

Potrebujeme:

500 g kuracích pŕs, 1 konzerva broskýň, asi 10 plátkov šunky, plátkový syr, soľ, čierne korenie, bazalka, oregano, olej,

Ako na to:

Umyté kuracie prsia si nakrájame na rezne, osolíme a dáme asi na hodinku odležať do chladničky. Oddýchnuté mäso sprudka opečieme na oleji do mäkka, potom vyberieme a odložíme do misky. Výpek dáme na pekáč a poukladáme mäso, na ktoré ukladáme plátky šunky, posypeme bazalkou a oreganom. Broskyne si pokrájame na mesiačiky a poukladáme na mäso a šunku. Pečieme cca 20 minút, potom vyberieme a navrch ešte poukladáme plátky syra. Počkáme, kým sa syr neroztopí a môžeme servírovať. Podávame s ryžou, alebo zemiakmi.

30.06.2008

Podobné recepty