Bravčové madailóniky s avokádovou omáčkou
Potrebujeme:
300 g bravčovej panenky, 1 zrelé avokádo, citrónová šťava, cesnak, kyslá smotany, olivový olej, worčestrová omáčka, kajanské korenie, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Z avokáda vydlabte dužinu a pokvapkajte ju citrónovou šťavou aby nezhnedla. Pridajte prelisovaný cesnak, kyslú smotanu, pár kvapiek worčestrovej omáčky, soľ a korenia. Všetko vyšľahajte do krémovej omáčky.
Mäso pokrájajte na zhruba 2 cm plátky a opečte na rozohriatom oleji z oboch strán. Na tanieri mäso osoľte, okoreňte a prelejte omáčkou. Môžete ozdobiť paradajkou, ako príloha je vhodná ryža.
21.10.2006
Podobné recepty
Bravčové kotlety, Pečené bravčové koleno s orientálnou omáčkou, Bravčové stehno v šampiňónovo-rajčinovej omáčke, Teľacie na fenikli, Bravčové steaky s medom, Bravčové rezne pečené v omáčke, Bravčovina s cesnakom a nivou, Bravčové rezance na póre, Bravčové rebrá s medovou omáčkou, Bravčové s fazuľkami