Bravčové madailóniky s avokádovou omáčkou

Potrebujeme:

300 g bravčovej panenky, 1 zrelé avokádo, citrónová šťava, cesnak, kyslá smotany, olivový olej, worčestrová omáčka, kajanské korenie, mleté čierne korenie, soľ

Ako na to:

Z avokáda vydlabte dužinu a pokvapkajte ju citrónovou šťavou aby nezhnedla. Pridajte prelisovaný cesnak, kyslú smotanu, pár kvapiek worčestrovej omáčky, soľ a korenia. Všetko vyšľahajte do krémovej omáčky.
Mäso pokrájajte na zhruba 2 cm plátky a opečte na rozohriatom oleji z oboch strán. Na tanieri mäso osoľte, okoreňte a prelejte omáčkou. Môžete ozdobiť paradajkou, ako príloha je vhodná ryža.

21.10.2006

Podobné recepty