Kuracie mäso na jemnom čína korení
kuracie prsia, pŕr, mrazenú zeleninu (hrášok, kukuricu, mrkvu), sójovú omáčku, čierne korenie, jemné čína korenie, trochu múky na zahustenie, soľ, ryžu
Zemiakové placky: zemiaky, cesnak, vajce, čierne korenie, soľ, mletú rascu, hladkú múku
Pór nakrájame na kolieska, na troške oleja ho podusíme, pridáme umyté a na kocky pokrájané kuracie prsia. Narýchlo ich udusíme do biela, pridáme sójovú omáčku, čierne korenie, soľ, čína korenie. Prisypeme mrazenú zeleninu, podlejeme vodou a dusíme pod pokrievkou cca 30 minút.
Potom jemne poprášime múkou a ešte pár minút necháme povariť. Medzičasom si uvaríme prílohu ryžu a ešte malé zemiakové placky (harula), ktoré sa robia na panvici na lievance. Zemiaky si ošúpeme, nastrúhame na jemno, tiež na jemno nastrúhame cesnak, alebo pretlačíme, pridáme 1-2 vajcia, potom soľ, mletú rascu, čierne korenie. Zahusťujeme hladkou múkou. Panvicu si rozohrejeme a pečieme malé placky.