Kuracia pochúťka s kari na ražni
pre 4 osoby
500 g zemiakových vlniek Farm Frites, 400 g kuracích pŕs, 200 g červenej cibule, 150 g údenej klobásy, 150 g údenej slaniny, 200 g zelenej papriky, 5 cl oleja, kari Avokádo, drvené korenie Avokádo, mletá paprika Avokádo, soľ
Kuracie prsia vykostíme a naporcujeme na malé plátky (silné ako prst). Červenú cibuľu rozpolíme a nakrájame na polkolieska, údenú klobásu a slaninu na tenké kolieska, mäsitú zelenú papriku na väčšie kocky.
Takto pripravené suroviny osolíme, okoreníme, posypeme mletou paprikou a striedavo napichujeme na ihlu. Potrieme olejom a dáme na rošt. Často natierame. Pred podávaním okoreníme kari práškom.
Kým je mäso na rošte, rozdelíme si vlnky Farm Frites na štyri rovnaké diely. Každý diel zabalíme zvlášť do olejom vymastenej alobalovej fólie a posypeme kari práškom. Alobaly dôkladne vzduchotesne zabalíme a dáme na 20 minút na ražeň.