Izaura
margarín, cukor, kakao, voda, vanilínový cukor, múka, prášok do pečiva, sneh z bielkov, tvaroh, maslo, žĺtka, orechy, hrozienka
Ako na to:Margarín, cukor, kakao, vodu a vanilínový cukor povaríme 5minút. Po vychladnutí pridáme žĺtka a zmiešame dohromady. Odlejeme polovicu hrnčeka na polevu.
Do zvyšku pridáme múku, prášok do pečiva, sneh z bielkov a zľahka premiešame. Tvaroh prepasírujeme cez sito. Maslo vyšľaháme so žĺtkami a cukrom. Po lyžiciach pridávame cukor a ďalej šľaháme. Ku koncu pridáme sneh z bielkov, orechy a hrozienka a zľahka premiešame.
Plech vymastíme a posypeme strúhankou. Cesto vylejeme na plech. Jemne naň roztrieme tvarohovú plnku a pri teplote 180 °C pečieme 40 minút. Ozdobíme polevou.