Falošná zabíjačková špecialita
kuracia pečeň, cibuľa, paprika, rajčiaky, kečup, rajčiakový pretlak, tabasco, horčica, soľ, rasca, lokše a slanina
Ako na to:Olej necháme zohriať v panvici, cibuľu nakrájame nadrobno a vsypeme do panvice. Na malé kúsky tiež pokrájame slaninu, ktorú pridáme k cibuli a spolu dlhšie popražíme.
Medzitým si narežeme na kocky zelenú papriku. Papriku pridáme k zmesi na panvici. Potom nakrájame kuraciu pečeň a prisypeme do panvice. Všetko spolu dobre premiešame. Rajčiaky narežeme nadrobno a pridáme k pečeni. Všetko dochutíme lyžicou horčice, pridáme tiež rajčiakový pretlak, tabasco a trochu kečupu.
Na zmes vysypeme aj rascu. Všetko dôkladne premiešame, zalejeme vodou a necháme chvíľu podusiť. Hotovú pečeň dosolíme a podávame zabalenú v lokši.