Fašírkové minútky
mleté mäso, vajce, horčica, kečup, cesnak, cibuľa, chili papričky, papriková pasta, soľ, čierne korenie, zmes korenia, olej
Ako na to:Cibuľu nakrájame na veľmi drobné kúsky. Pokrájanú cibuľu vysypeme do misky, v ktorej budeme pripravovať mäsovú zmes. Cesnak ošúpeme a pretlačíme. Chilli papričky pokrájame nadrobno a pridáme k cibuli. Do misky dáme mleté mäso, aby sa nám ingrediencie dobre spojili, pridáme k mäsu surové vajcia. Všetko spolu dobre premiešame.
Mäsovú zmes ochutíme trochou horčice a kečupom. Do fašírky pridáme tiež paprikovú pastu a zmes dôkladne premiešame. Ďalej celú zmes osolíme a okoreníme a opäť premiešame. Na panvici rozohrejeme olej. V rukách vytvarujeme drobné mäsové placky a vyprážame na oleji.
Podávame s varenými zemiakmi, cibuľou a horčicou.