Mexická pálivá panvica
hovädzie mäso, zelená paprika, cibuľa, rajčiakový pretlak, worchesterová omáčka, chilli omáčka, pikantná zmes korenia, soľ a olej
Ako na to:Cibuľu pokrájame na drobné kúsky. Do panvice vlejeme olej a zohrejeme ho. Cibuľu vsypeme do panvice a chvíľku ju restujeme. Zelenú papriku umyjeme a tiež pokrájame nadrobno. Takto upravenú papriku pridáme k cibuli a opäť chvíľku dusíme.
Hovädzie mäso nakrájame na drobné kúsky a pridáme do panvice. Všetko spolu dobre premiešame. Mäso dochutíme troškou chilli omáčky a worchestra. Do panvice vlejeme rajčiakový pretlak a poriadne ho vmiešame do hovädziny. Do panvice pridáme trošku pikantného korenia a soli. Podlejeme vodou a mäso necháme dusiť kým nezmäkne.