Piškótový koláč s pudingom
mlieko, práškový cukor, hrubá a hladká múka, kryšt. cukor, puding Zlatý klas, kypriaci prášok, vanilínový cukor, 4 vajcia, olej, kyslá smotana
Ako na to:Najskôr si pripravíme vanilkový puding podľa návodu na obale. Hotový puding necháme vychladnúť. Štyri vajcia rozbijeme a oddelíme žĺtka od bielkov. Do žĺtkov pridáme kryšt. cukor a masu poriadne rozmiešame. Potom do masy pridáme hrubú múku a kypriaci prášok. Všetko spolu dobre rozmiešame.
Z bielkov ušľaháme sneh. Sneh zľahka primiešame do cesta. Plech kde budeme koláč piecť vymažeme olejom a poprášime hladkou múkou. Pripravené cesto vylejeme na plech. Potom do cesta lyžičkou prilievame vanilkový puding. Koláč dáme upiecť do rúry. Keď sa nám koláč upečie pripravíme si zmes, ktorou koláč potrieme. Do kyslej smotany vysypeme vanílinový cukor a dobre premiešame. Ochutenou smotanou potrieme povrch koláča