Lečo s kuracím mäsom
kuracie mäso, papriku, rajčiaky, cibuľa, vajcia, šampiňóny, soľ, čierne korenie, červená paprika, olej
Ako na to:Olej zohrejeme na panvici. Cibuľu nasekáme nadrobno a opražíme. Papriku umyjeme a nakrájame na tenké pásiky. Papriku pridáme k cibuli. Kuracie mäso umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Mäso pridáme na panvicu.
Šampiňóny umyjeme a nakrájame na malé kúsočky, pridáme k mäsu. Takisto aj rajčiaky nakrájame na malé kúsky a pridáme ku kuracine. Všetko spolu dôkladne premiešame. Dochutíme soľou, korením a paprikou.
Rozbijeme asi šesť vajec a rozmixujeme ich. Vajcia vylejeme na zmes a miešame pokiaľ zmes nezhustne. Lečo s kuracím mäsom podávame s chlebom alebo varenými zemiakmi.