Grécka fašírka

Váš prehliadač nepodporuje video recepty
Potrebujeme:

pečivo, mladá cibuľka, cukina, paprika, pikantné papričky, cesnak, tymián, rajčiakový pretlak, soľ, korenie, červená paprika, mleté bravčové mäso, syr, vajcia, olej

Ako na to:

Mladú cibuľku nakrájame na menšie kúsky a vhodíme do misky, kde budeme fašírku pripravovať. Tiež cukinu očistíme, vyberieme jadierka a nakrájame na menšie kocky. Zelenú papriku umyjeme a pokrájame nadrobno. Tiež ju pridáme do misy.
Tvrdý syr nastrúhame a pridáme k zelenine. Cesnak posekáme a pridáme k zmesi. Malé pikantné papričky tiež narežeme nadrobno a vhodíme do nádoby. Suchšie pečivo nadrobíme do misy. Pridáme mleté bravčové mäso a tiež dve vajcia. Celú zmes dochutíme rajčiakovým pretlakom a koreninami – tymiánom, soľou, čiernym korením a červenou paprikou. Všetko dobre premiešame.
Vymastíme zapekaciu nádobu a naplníme ju mäsovou zmesou. Grécku fašírku podávame s chlebom alebo cestovinou.

Fotogaléria k receptu

21.01.2012 | autor:

Podobné recepty