Čína
Kuracie mäso, ryžové rezance, čínsku mrazená zeleninová zmes, sójové klíčky, mrkva, cibuľa, zmes korenín, sójová omáčka
Ako na to:V hrnci dáme zovrieť osolenú vodu, v ktorej uvaríme ryžové rezance. Kým nám voda zovrie, nakrájame si kuracie mäso na malé pásiky. Do vriacej vody vložíme rezance a uvaríme ich podľa návodu na obale. Kým sa nám rezance uvaria, pokračujeme v príprave mäsa. Do rozohriateho oleja vo woku vsypeme kuraciu a necháme ju opražiť. Medzitým na kolieska pokrájame očistenú mrkvu. Na menšie kúsky tiež pokrájame šalotku. Kuracie mäso, ktoré nám už zmäklo ochutíme zmesou korením a sójovou omáčkou. Do kuraciny prisypeme mrkvu aj šalotku. Do panvice pridáme tiež mrazenú zeleninovú zmes a sójovú klíčky. Všetko spolu dôkladne premiešame. K mäsovo-zeleninovej zmesi na záver primiešame už uvarené rezance. Rezance ešte ochutíme sójovou omáčkou a všetko dôkladne premiešame.