Bravčová krkovička na ázijský spôsob
Potrebujeme:
1,5 kg bravčovej krkovičky, 50 g masla, 2 cibule, 2 lyžice kari korenia, 1 lyžička majoránky, 1/4 l vývaru z kocky, 350 g zeleného zeleru, 600 g sladkokyslých jabĺk, 100 g sušených hrozienok
Ako na to:Umyté osušené mäso dôkladne opečieme vo väčšom hrnci na rozpálenom tuku. K mäsu pridáme nakrájané cibule, kari korenie a majoránku, zalejeme vývarom a dusíme na strednom ohreve poldruha hodiny.
Štvrť hodiny pred koncom dusenia pridáme zeler nakrájaný na väčšie kúsky, ošúpané jablká nakrájané na mesiačiky a umyté hrozienka. Hotové dochutíme soľou a korením.
26.01.2012
Podobné recepty
Ryža na ázijský spôsob, Krkovička na vinohradnícky spôsob, Pečená bravčová krkovička, Pečená bravčová krkovička s bylinkami, Bravčová krkovička na grile, Údená bravčová krkovička v jemnej omáčke, Gazdovský pekáč, Cestoviny na ázijský spôsob, Bravčová rolka v sézamovej kruste, Bravčová krkovička so zeleninou z jedného hrnca