Kuracie stehná v paradajkovej kapuste

Potrebujeme:

kuracie stehná, čerstvá kapusta, kečup, 1 lyžica cukru, soľ, rasca, bobkový list, celé korenie, bylinky a mletá paprika na posypanie, maslo, cibuľa, tuk

Ako na to:

Na tuku opražte cibuľku, pridajte rascu, bobkový list, celé korenie, 3 lyžice kečupu a porestujeme. Nakrájajte si kapustu a vložte ju ku kečupovému základu. Podlejte troškou vody a pod pokrievkou duste 5 minút. Pridajte cukor a soľ. Preložte kapustu do zapekacej nádoby. Na kapustu poukladajte nasolené kuracie mäso, posypte korením, bylinkami a rozložte plátky masla. Prikryté pečte do zlatista. Pred koncom ešte odkryte a 5 minút pripečte. Podávať môžete s pečenými zemiakmi s bylinkami.

14.07.2008

Podobné recepty