Hrianky s kuracou pečeňou
Kuracia pečienka, maslo, sardinky, petržlenová vňať, múka, chlieb, soľ, korenie, rajčiak
Ako na to:Kuraciu pečienku umyjeme a nakrájame na drobné kúsky. Do panvice dáme maslo a pečeň na ňom opražíme. Medzitým na menšie kúsky nakrájame sardinky. Sardinky pridáme k pečienke. Mäso potom osolíme a okoreníme. Petržlenovú vňať nasekáme a pridáme k mäsu. Pečeň so sardinkami zaprášime múkou a chvíľku smažíme. Mäso potom podlejeme malým množstvom vody. Z chleba urobíme hrianky. Na opečený chlieb dáme zmes sardiniek a kuracej pečienky a nakoniec mäsovú zmes prikryjeme kolieskami rajčiaku. Hrianky s kuracou pečeňou budú určite chutiť na večeru, ale aj vašej návšteve.