Ryža s kuraťom a plodmi mora

Váš prehliadač nepodporuje video recepty
Potrebujeme:

Kuracie mäso, klobása, morský koktail, ryža, rajčiaky, paprika, zelená fazuľka, hrášok, cesnak, cibuľa, kurací vývar, soľ, korenie, sójová omáčka, čínske korenie, olej

Ako na to:

V panvici rozohrejeme olej. Klobásku pokrájame nadrobno a popražíme na oleji. Opražené klobásky vyberieme. Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky. Mäso ochutíme čínskym korením, osolíme a pridáme aj čierne korenie. Potom kuracinu opražíme na oleji. Opraženú kuracinu vyberieme. Cesnak nasekáme nadrobno. Aj cibuľu nakrájame na malé kúsky. Rajčiaky nakrájame tiež na menšie kusy. Cesnak, cibuľu aj rajčiaky opražíme v panvici na oleji. Pridáme ryžu. Ryžu zalejeme kuracím vývarom. Keď sa nám ryža uvarí, pridáme k nej kura a ešte chvíľku dusíme. Zatiaľ si nadrobno nakrájame papriku. Po asi 20-tich minútach pridáme k kuraťu nakrájanú papriku, morský koktail a klobásu. K mäsu tiež prisypeme hrášok a zelené fazuľky. Jedlo dochutíme sójovou omáčkou a ešte asi 10 min dusíme.

Fotogaléria k receptu

31.01.2012 | autor:

Podobné recepty