Krémeš
1 lístkové cesto, 6 bielok, 35 dkg kryštálového cukru, 8 dcl vody, 3 Zlaté klasy
Ako na to:Najprv vyvaľkáme cesto, ktoré dáme na plech a upečieme. Upečené necháme vychladnúť. Ušľaháme 6 bielok a pri konci šľahania pomaly prisypeme 20 dkg kryš.cukru.
Uvaríme puding: 8 dcl vody, v ktorej rozmiešame 3 Zlaté klasy a 15 dkg kryš.cukru. Ešte horúce vylejeme do ušľahaného snehu a dobre premiešame alebo spolu vyšľaháme. Vylejeme na cesto a necháme vychladnúť.
Medzitým si ušľaháme 2-3 šľahačky spolu so stužovačom natrieme na vychladnutý puding. Nakoniec posypeme posekanými orechmi, alebo grankom.