Hubový perkelt

Váš prehliadač nepodporuje video recepty
Potrebujeme:

olej, zmes čerstvých húb, zmes sušených húb, cibuľa, vínny ocot, kyslá smotana, sterilizované uhorky, francúzska horčica, soľ, mletá červená paprika, červené víno

Ako na to:

Čerstvé huby nakrájame. V panvici rozohrejeme olej. Na olej vhodíme huby a poprášime ich mletou červenou paprikou. Dochutíme ešte soľou a chvíľku pražíme. Sušené huby, ktoré sme predtým namočili do teplej vody, vyžmýkame a pridáme do panvice. Ešte chvíľku dusíme, a potom všetky huby vyberieme. Do výpeku vylejem vínny ocot a červené víno. Potom pridáme aj kyslú smotanu. Uhorky nakrájame na plátky a pridáme do omáčky. Na záver omáčku dochutíme horčicou. Keď máme omáčku hotovú, vrátime do nej udusené huby.

Fotogaléria k receptu

07.02.2012 | autor:

Podobné recepty