Sviečková so šampiňónmi
Váš prehliadač nepodporuje video recepty
Potrebujeme:
sviečková alebo falošná sviečková (môže byť aj pekné hovädzie mäso), cibuľa, maslo, hladká múka, kyslá smotana, šampiňóny, čierne korenie, horčica, soľ
Ako na to:Plátky mäsa naklepeme. Mäso nakrájame na malé kúsky. Cibuľu nasekáme a dáme opražiť na masle. K cibuli pridáme nakrájané mäso. Potom pridáme múku, soľ a kyslú smotanu. Jedlo chvíľu povaríme. Šampiňóny očistíme a pridáme k mäsu. Jedlo ešte chvíľu podusíme. Jedlo ešte na záver dochutíme čiernym korením a horčicou. Mäso podávame s hranolčekmi alebo opečenými zemiakmi.
Fotogaléria k receptu
22.02.2012 | autor: Varenie