Indické karí
Váš prehliadač nepodporuje video recepty
Potrebujeme:
kuracie mäso, sladké zemiaky, jablko, kokosové mlieko, soľ, limeta, škorica, indické karí korenie, olej
Ako na to:Sladké zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Kuracie mäso nakrájame na malé kúsky a dobre osolíme. Jablko ošúpeme a tiež pokrájame na kocky. Vo woku rozohrejeme olej. Na olej dáme kuracie mäso a chvíľku ho restujeme. K mäsu pridáme sladké zemiaky a pokrájané jablko. Na mäso vytlačíme limetkovú šťavu. Kari korenie rozmiešame v kokosovom mlieku a zmesou zalejeme mäso. Jedlo dochutíme škoricou a povaríme. Jedlo podávame s ryžou alebo so zemiakmi.
Fotogaléria k receptu
27.02.2012 | autor: Varenie